Automatizari acces auto

 

      AUTOMATIZARI ACCES AUTO

        Cum este atunci cand cobori din masina sa deschizi porti batante sau poarta glisanta cu mana? Si daca afara ploua, ninge sau bate vantul? Cum este cand trebuie sa-i deschizi celuilalt fie sotie, fiica, tata sau prieten?   

         Aveti nevoie de automatizari porti batante, automatizari porti glisante sau automatizari porti culisante pentru a rezolva aceasta problema si pentru o siguranta sporita a proprietatii dumneavoastra. Tot ce va ramane este sa apasati un buton de la telecomanda pentru automatizare porti. Aceste porti automate cu deschidere din telecomanda dau un plus de confort vietii noastre, eliminand efortul uman. Va punem la dispozitie o gama larga de actionari porti batante, actionare poarta culisanta, pentru care asiguram instalare, service si proiectare, iar pentru cei dintre dumneavoastra care nu sunt siguri de ceea ce au nevoie, specialistii nostrii va acorda consultanta profesionala pentru orice tip de actionare poarta.

         Daca aveti nevoie de automatizare poarta batanta sau automatizare poarta culisanta, la noi veti gasi solutia ideala si pret. Pentru porti automate va oferim automatizare poarta de cea mai buna calitate, ce asigura un confort maxim, rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate in timp.    Fie ca sunt porti batante, porti culisante sau porti glisante, porti metalice sau altfel de porti, avem preturi pentru automatizari porti dintre cele mai mici avand in vedere relatiile noastre directe cu producatorul sau importatorul. Exista cateva variante principale de sisteme automatizare porti cum ar fi: automatizare porti glisante, automatizare porti batante si automatizare porti culisante. Va putem oferi doar motoare sau sub forma de kit automatizari porti batante, kit automatizare poarta glisanta, kit automatizare poarta culisanta, complete, cu explicatii extrem de simple pentru montare. Fiecare kit automatizare poate contine:1 motor pentru poarta culisanta sau poarta glisanta, sau 2 motoare pentru porti batante; 1 telecomanda sau chiar 2 telecomenzi in functie de kit; fotocelule; lampa de semnalizare.