Control acces

 

SISTEME DE CONTROL ACCES

 

            In viziunea noastra conceptia de control acces se divide in doua subcategorii mari fiecare continand aplicatii specifice sau speciale adaptate nevoilor clientilor nostri.

 

           - Gestiune si control acces persoane           
           - Gestiune si control acces auto

 

           In ambele situatii se lucreaza cu produse de inalta calitate, care pe langa fiabilitatea garantata,. aduc si o flexibilitate marita la instalare si exploatare, putandu-se astfel adapta la diverse cerinte din partea utilizatorilor.

           In cadrul sistemelor de acces personal diviziune se face pe echipamente ce controleaza una sau mai multe usi. Pe langa aceasta un sistem de control acces poate fi intrebuintat si la managmentul altor utilitati din cadrul cladirii cum ar fi lifturi. Supravegherea unuia sau mai multor sisteme se poate face local sau de la o locatie distanta prin intermediul Internetului.

           Facilitatile de gestiune si control acces auto inseamna monitorizare si control al parcarilor auto dar nu numai. Astfel se pot implementa si solutii de managment economic al lor prin implementarea unor sisteme informatice generale sau dedicate.

           Echipamentele din ambele categorii pot comunica unele cu celalte in ansamblul unui sistem pentru a oferi o gestiune completa a fluxului de persone dintr-o cladire precum si a fluxului de masini din parcarea dedicata sau aferenta.

           Sistemele de control al accesului au rolul de a limita accesul persoanelor in diferite spaţii, la momente diferite de timp, contribuind in acest fel la marirea gradului de securitate. Restrictionarea se poate face in functie de drepturile de acces ale persoanelor, facilitand obţinerea de situaţii şi rapoarte privind prezenţa, circulaţia si raspandirea persoanelor in zonele de securitate ale obiectivului.

Setează direcţie descendentă
Setează direcţie descendentă