Despre noi

               Pyrostop Security SRL este o companie cu capital integral privat roman, care doreste sa impuna pe piata serviciilor de securitate din aria sa de acoperire un inalt standard de calitate, bazat pe intelegerea si satisfacerea la cel mai inalt nivel a nevoilor de siguranta a clientilor sai.

               Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul serviciilor de securitate, firma Pyrostop Security reprezinta deja o marca recunoscuta si o garantie a calitatii serviciilor prestate.

                

              Inca de la inceputul activitatii sale, firma Pyrostop Security si-a propus promovarea pe piata a celor mai performante echipamente din domeniul sistemelor tehnice de securitate.

               In toata perioada de la inceperea activitatii sale si pana in prezent, firma Pyrostop Security si-a  propus si a reusit in cea mai mare parte, sa asigure o structura bine inchegata, bazata pe cele mai noi concepte in materie de management.

 

              Avand o politica de firma orientata spre client, prin urmarirea asigurarii celei mai inalte performante de calitate, in 2005 firma Pyrostop Security a implementat si mentine Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2001 in domeniile de instalare, service si monitorizare a sistemelor tehnice de securitate.

 

 

 

                                       DECLARATIA DE POLITICA DE CALITATE

 

 

             Politica referitoare la calitate a S.C. Pyrostop Security S.R.L. este de a furniza produse si servicii de calitate, in scopul satisfacerii cerintelor si necesitatilor clientilor, in conditiile respectarii reglementarilor legale in vigoare, in vederea desfasurarii unei activitati profitabile.

             Pentru a pune in practica aceasta politica, S.C. Pyrostop Security S.R.L. este orientata catre atingerea urmatoarelor obiective:

· mentinerea Sistemului de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001:2001 implementat, care sa constituie un cadru organizatoric adecvat realizarii politicii si obiectivelor referitoare la calitate;
· cunoasterea, intelegerea si anticiparea cerintelor si asteptarilor clientilor precum si satisfacerea cerintelor de calitate ale acestora;
· prevenirea neconformitatilorin toate fazele de furnizare a serviciilor, ceea ce va contribui la cresterea increderii clientilor si va aduce beneficii organizatiei si angajatilor acesteia;
· instruirea si motivarea personaluluipentru imbunatatirea continua a calitatii prestatiilor;
· analizarea si rezolvarea reclamatiilor pentru mentinerea increderii si reducerea acestora pana la eliminarea lor;
· asigurarea unor preturi si tarife competitive in conditiile realizarii de eficienta economica atat pentru societatea proprie cat si pentru clienti, pe fondul cresterii continue a cotei de piata a firmei; 
- sporirea constientizarii si inclinatiei catre managementul calitatii al intregului personal la S.C. Pyrostop Security S.R.L. 

             Pyrostop Security SRL este autorizata pentru activitatile de proiectare, instalare si intretinere a sesteme tehnice de securitate cu Licenta nr. 0022/T / 21.12.2004 si pentru activitati de paza si protectie cu Licenta nr. 2309/P / 23.10.2013.

              Dorind sa isi extinda permanent diversitatea serviciilor in domeniul securitatii bunurilor si persoanelor, Pyrostop Security SRL a solicitat si obtinut in anul 2007 certificarea pentru instalare,persoanelor, verificare, intretinere si reparatii la sistemele, instalatiile, aparatele si dispozitivele de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.