Instalare sisteme de supraveghere video

        Sistemele de supraveghere video servesc la urmărirea, înregistrarea şi redarea imaginilor dintr-un spaţiu care trebuie supravegheat. Acestea au apărut din necesitatea companiilor de a ţine sub control tot ceea ce se întamplă în cadrul unităţilor lor, având în vedere că o persoană de pază poate urmării la un moment dat un spaţiu relativ restrâns, pe când aceeastă persoană dacă monitorizează un sistem CCTV, vede de zece ori mai mult decât dacă ar patrula tot perimetrul şi în plus imaginile sunt stocate şi întegistrate.
         Sistemele de supraveghere video se adresează, în principal, spaţiilor în care se desfăşoară activităţi de producţie, spaţiilor comerciale, depozitelor de materiale dar şi birourilor sau proprietăţilor private şi centrelor rezidenţiale.
         Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de avertizare la efractie sau cu echipamente de control acces pentru un spor de eficienta.
         Un astfel de sistem se compune dintr-o serie de echipamente precum:
        - camere video de interior sau exterior,
        - camere mobile speeddome sau rail,
        - monitoare ce permit vizualizarea imaginilor live si a înregistrărilor,
        - matrici şi tastaturi de comandă,
        - înregistratoare (Digital Video Recorder) pentru înregistrarea imaginilor preluate de camere,
        - surse de alimentare pentru camerele de supraveghere,
        - iluminatoare cu IR,
        - lentile, suporţi etc...
        Firma Pyrostop Security oferă consultanţă, proiectează şi instalează prin echipele de tehnicieni siteme de supraveghere video cu circuit închis pentru orice tip de obiectiv de la cele mai simple, dar şi pentru obiective mari cu peste 16 camere video.

          MONITORIZARE VIDEO

         Prin dispeceratul de monitorizare antiefractie propriu, firma noastra poate asigura monitorizarea video a spatiilor exterioare si/ sau interioare dotate cu camere video conectate prin retea internet la dispecerat, asigurand interventia echipajelor mobile specializate in cazul aparitiei unui incident sau intruziuni in aceste zone.