Servicii de monitorizare sisteme de alarma antiefractie

            Firma Pyrostop a implementat in municipiul Cluj-Napoca inca din anul 1993 un dispecerat de monitorizare a situatiilor de alarma aparute la instalatiile de securitate montate in judetul Cluj.
           Dispeceratul PYROSTOP SECURITY este un sistem complex de monitorizare a sistemelor de alarma.
          Acesta se bazeaza pe o infrastructura de echipamente de comunicatii GSM si terestre, avand implementat un protocol de comunicatie bidirectional care ofera posibilitatea monitorizarii permanente a starii sistemelor antiefractie conectate in sistem.
         
           Inca de la inceputul activitatii firma Pyrostop si-a propus implementarea celor mai inovative solutii de securitate electronica alegand in mod continuu cele mai noi si sigure echipamente de securitate.     
           Protocolul de supraveghere este asigurat de catre un software de dispecerat, care realizeaza si gestionarea obiectivelor (adrese, persoane de contact, orare de lucru, parole, etc.) si evenimentelor (stocare si avertizare). Dispeceratul ofera avantaje deosebite legate de comunicatia bidirectionala, independenta fata de o retea de telefonie fixa sau un sistem de comunicatii radio posibil de perturbat sau care depinde de foarte multi factori geo sau meteo, Sistemul propus de noi este solutia ideala pentru monitorizare la distanta, in zone fara retea de telefonie fixa, permitand conectarea sistemelor de alarmare instalate in zone izolate singura conditie fiind existenta unui semnal bun GSM.

           Comunicarea bidirectionala (OBIECTIV -> DISPECERAT -> OBIECTIV) are un grad de siguranta ridicat aceasta furnizand permanent informatii despre existenta comunicatiei dintre dispecerat si sistemele antiefractie conectate. Programul de dispecerat interogheaza pe rind obiectivele din baza de date, semnalizind orice modificare a starii sistemului sau a comunicatiei. Eventuala intrerupere a acesteia se semnalizeaza intr-un timp foarte scurt, ceea ce da posibilitatea interventiei rapide a echipei tehnice pentru refacerea comunicatiei.
          Independenta fata de o retea de comunicatii radio da sistemului propus de firma noastra o maleabilitate sporita, avand posibilitatea conectarii in reteaua de monitorizare, fara costuri ridicate, a unor sisteme de alarma instalate oriunde in tara unde exista semnal GSM.
            Pentru conectarea unui sistem de alarma la dispeceratul PYROSTOP SECURITY, pe langa centrala de alarmare si restul echipamentelor incluse in sistemul de alarma local sunt necesare:
           • comunicatorul GSM, care face legatura intre centrala de alarmare si dispecerat;
           • antena (daca este cazul). Sistemul nu necesita repetoare radio pentru acoperirea unor zone indepartate
            Programul de dispecerat are o interfata prietenoasa si sugestiva permitand o operare usoara si avertizeazand dispecerul prin mesaje scrise si sonore asupra evenimentelor receptionate.
           Prin conectarea la CENTRUL DE MONITORIZARE al “PYROSTOP SECURITY”, se asigura :
                   • monitorizarea tuturor evenimentelor petrecute la nivel de sistem ( activari, dezactivari, alarme sau defectiuni de sistem);
                   • interventia echipajelor mobile specializate in caz de alarma in scopul protejarii valorilor si persoanelor aflate in obiectiv;
                   • anuntarea beneficiarului in caz de eveniment; 
                   • anuntarea beneficiarului in caz de dezactivarea sistemului de alarma in afara orarului;
                   • anuntarea beneficiarului in caz de aparitia unei defectiuni la sistemul de alarma;
                   • despagubirea beneficiarului pentru eventuale pagube datorite prestarii defectuoase a serviciilor de monitorizare-interventie. 
                   • prezentarea la cerere sau in mod continuu a desfasuratorului cu evenimentele receptionate de la obiectivul supravegheat. 
           Conectarea la dispecerat se face GRATUIT, fara costuri suplimentare pentru beneficiar.