Sistem alarma apartament pentru persoane fizice

Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Disponibilitate: In stoc.

690,00 RON

Mai multe vizualizări

Pret promotie:Valabil la abonare in dispeceratul nostru de monitorizare.
Abonamente la persoane fizice de la 65,00 lei/ luna.


Preturile nu contin TVA.

Specificatii

Alarma de apartament trebuie aleasa in functie de anumite criterii specifice care sa acopere in intregime nevoia de securitate a caminului.

Criza economica in care se afla societatea din ziua de azi ne face de cele mai multe ori sa avem ca principal criteriu de selectie pretul. In cazul alarmelor de apartament sau a sistemelor de securitate in general, este de preferat ca pretul sa nu fie principalul criteriu de achizitie, in schimb argumentele tehnice si calitative trebuie sa primeze.

Daca o sa alegem cea mai ieftina varianta, este posibil sa avem surprize neplacute si sa ne pomenim ca infractorii ne lasa si fara bunuri si fura chiar si ...sistemul de alarma.

Criteriile de selectie pentru o alarma de apartament ar trebui sa fie legate de: cate camere cu geamuri exterioare aveti, cate cai de acces sunt in apartament, care sunt camerele cele mai expuse, la ce etaj va aflati, intentionati sa faceti un contract de paza sau doar sa instalati alarma local?

Sistemul propus de noi asigura securizarea elecotronica doar pentru o zona de intrare in casa/ apartament.

Pentru securizarea completa a spatiului trebuie tinut cont de toate posibilitatile de patrundere prin usi sau geamuri care eventual sunt expuse prin escaladare sau coborare de pe cladire sau vecinatati.

In acest sens, va recomandam sa ne contactati pentru a va consilia in domeniu.